Αποστολές Προϊόντων

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Μέσω Courier ΑCS
Χρέωση Courier: Eλάχιστη χρέωση €3,70 ανά Παραγγελία (έως 3 κιλά & 1 ευρώ επιπλέον για κάθε έξτρα κιλό με ογκομετρική χρέωση). Βλέπετε πάντα το κόστος των μεταφορικών στο καλάθι σας κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. €2,00 ανά Παραγγελία με αντικαταβολή (η χρέωση των μεταφορικών ισχύει μόνο για παραγγελίες κάτω των 59 ευρώ και η χρέωση της αντικαταβολής ισχύει μόνο για τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή.)

Κατά την αποστολή της παραγγελίας, σας ενημερώνουμε με τον αριθμό της αποστολής ώστε να μπορείτε να κάνετε Track το δέμα σας σε Live χρόνο και να δείτε την εξέλιξή της.

Προσοχή! Εάν δεν λάβετε το email μας, ελέγξτε μήπως έχει αποθηκευτεί στα spam

Δωρεάν παράδοση εντός Λάρισας

Μέσω lockers BOX NOW

Χρέωση €2,00

Για προπληρωμένες παραγγελίες μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από θυρίδες της BOX NOW. Βρίσκονται τοποθετημένες σε εξωτερικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα (1.200+ σημεία) με εύκολη πρόσβαση όλο το 24ωρο και σας δίνουν τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε μέρα και ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Επιλέξτε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check out (η επιλογή θα εμφανιστεί εφόσον η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν βάσει όγκου να τοποθετηθούν στις θυρίδες).
  2. Επιλέξτε στο χάρτη το BOX NOW Locker που σας εξυπηρετεί.
  3. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας στο Locker που έχετε επιλέξει, λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό PIN που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε στο locker για να ανοίξει η θυρίδα σας.

Χρόνος Παράδοσης
A) Για αποστολές στη Θεσσαλία ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Β) Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή Προϊόντων
Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής. Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο 2411114088 ή μέσω email στο sales@whitedecor.gr.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.